Sunday, 18 September 2011

hari pertama/15.9.2011

aku dgn bob buad keje jahat . bob nampak bndera malaysia dekat skr Tun Teja . aku pon berhenti , bob tron pergi amek bndere tu . time kitorg nak blah , baru pak guard to nak jeri woi woi . memang kene menganjing dgn kitorg lah . HAHA :) , kali kedua lalu dpan sekolah tu . mak aii kene kejar . HAHA , semue bonggol kitorang redah . keje aku gelak jeee . naseb baik pak guard tu tak dpat tangkap .  hahaha

hari kedua/16.9.2011


aku dgn member2 aku lepak bawah flat cempake dekat tun teje . kitorg duduk atas motor org . kene maki :) kitorg buad taktahu . kitorg pindah tempat lain . kali nie bob duduk atas motor org and aku dok main sep sep tom tom . tade lah kuat sgt , tibe2 ade suare dari ats dok pokpek pokpek . tibe2 tuan motor turun , dok pokpek pokpek kat kitorg . kitorg hanye ckap taktahu jee . :)

hari ketiga/17.9.2011


time hang kl dgn kekawan . aku just berdue dgn gay aku . tibe2 gay aku nampak awek due org , gay aku tarek aku pergi kat awek tu . gay aku yg nak berkenalan tp aku yg kene . borak punye borak , gay aku yg nak number aku lagi yg kene . alahai , tunduk and tebalkan muke je laa yg mampu . <3

hari keempat/18.9.2011


tgh best2 online tetibe number 0149078767 call aku . cube kau rase , tgh best online,melayan tetibe org yg tak dikenal call bnyak kali . korg mesti panas kan ? cm tu lah aku rase . memang padan kene maki dgn aku .
padan muke . grrr ;'|  !!

esok ape pulak jadi kat aku :D .

Saturday, 3 September 2011

buku baru . buku baru !


mulai sekarang aku nak buka buku baru . ! ape org nak cakap , cakap lah ! tak peduli dah !
tggu ape perubahan aku ye :D tggu dan lihat . ........... :)